Einde seizoen – Meinte bedankt!

Het is een tijdje stil geweest op de website van Covos. De laatste trainingsavond was op 12 maart en op 18 maart werd vanuit de Nevobo bekend gemaakt dat alle competities van alle niveaus niet zouden worden uitgespeeld. De eindstand werd berekend op basis van een zogenaamde “wedstrijdquotiënt”. Het totaal aantal punten gedeeld door het totaal aantal gespeelde wedstrijden. Dit heeft voor Covos gezorgd voor de volgende resultaten, waaronder 1 team dat promoveert!

  • Jeugd: C1 op de 2e plaats
  • Senioren: H1 en 2 op de 3e plaats, D2 op de 3e plaats, D5 op de 2e plaats en dames 7 kampioen en promoveert naar de 3e klasse!

Jammer genoeg voor Covos dus geen laatste wedstrijdweekend met slotfeest op 18 april én dus ook geen afscheid van onze jarenlange trainer Meinte Bergstra. Meinte gaat vanaf volgend seizoen training geven bij SVW in Workum. Hij is jarenlang trainer geweest van dames 1 en 2 bij Covos en heeft ook de jeugd wel trainen gegeven. Naast het geven van trainingen deed Meinte van alles voor onze volleybalvereniging. Het regelen van ballensponsors, organiseren van toernooien, teamdag aan het begin van het seizoen voor dames 1, wedstrijdsecretariaat en ga zo maar door!

Meinte zal een groot gemis zijn en we balen er dan ook behoorlijk van dat we hem niet het afscheid hebben kunnen geven wat hij heeft verdiend. Wellicht na de zomer nog eens!

Volgend seizoen

In de afgelopen weken zijn de TC’s in overleg met het bestuur druk bezig geweest met de nieuwe teamindeling voor volgend seizoen. We groeien gelukkig nog steeds als vereniging en we hebben ook een groot aantal jeugdleden waar we heel blij mee zijn!

Voor volgend seizoen staan er nu ingeschreven: 6 CMV teams, 7 jeugdteams, 3 herenteams, 8 damesteams en 2 recreanten teams (heren en dames).

Later vandaag plaatsen wij de voorlopige teamindelingen.

Hopelijk tot in september!

Zoals het nu lijkt mogen we vanaf 1 september weer binnen sporten. Het is natuurlijk afwachten hoe het corona-virus zich verder gaat ontwikkelen de komende tijd. Wij hopen dat al onze leden, vrijwilligers, trainers en vooral ook onze sponsoren gezond en goed uit deze crisis komen. Hopelijk treffen we elkaar in september snel weer in de sporthal!

Start typing and press Enter to search