De voorlopige teamindelingen zijn bekend! Ook dit jaar staan de beide TC’s weer voor een flinke klus.

De senioren TC heeft (helaas) met een aantal afmeldingen te maken, maar ook met de doorstroom van maar liefst 11 meiden naar de senioren.

Wat geweldig! We hopen dat we voor jullie allemaal een mooi plekje hebben gevonden en daarvoor hebben we dit jaar de hulp ingeroepen van trainers Karst, Anneke en Oane.

Door deze prachtige aanwas komen we dit jaar uit op 10 damesteams. Hierdoor is er kleine verschuiving in de trainingstijden zodat we de zaal zo optimaal kunnen gaan gebruiken.

Op zoek naar nieuwe spelers

Voor de heren zijn we op zoek naar nieuwe spelers! Vooral Heren 1 is op zoek naar versterking… Weet jij nog een fanatieke volleyballer die zich prima kan redden in de promotieklasse; laat het ons weten!

Oproep: help ons bij het geven van trainingen aan de jeugd! 

De jeugd-TC heeft vooral een grote klus aan het vinden van trainers! Als vereniging vinden we het belangrijk dat de jeugd de kans krijgt om 2x per week te trainen. Het is ieder jaar weer even puzzelen met de zaalruimte en de trainingstijden, maar dit jaar is het vinden van trainers voor onze jeugd een groot probleem!

OPROEP! Daarom doet de jeugd-TC een dringend verzoek aan alle leden en ouders om ons te helpen…lijkt het jou leuk om een jeugdteam te trainen of ben je in de mogelijkheid om voor je eigen training nog een jeugdteam te trainen bijv samen met een teamgenoot à neem contact met ons op!! Trainingsmateriaal is aanwezig en we helpen je graag op weg.
Als het niet lukt om voldoende trainers te vinden, zullen de 2e trainingen helaas moeten vervallen.

Inloopavond

Heb je vragen of opmerkingen over de teamindelingen?
Op vrijdagavond 18 juni zullen beide TC’s aanwezig zijn op het terras van de Binnentun (ingang via de zaal en dan door de Tunseal!) van Restaurant Bergsma Easterein van 20.00 – 21.00 uur om jullie vragen te beantwoorden.

We zien jullie dan graag.

 

Voorlopige teamindeling senioren

Voorlopige teamindeling jeugd

Voorlopige teamindeling cmv

 

 

Start typing and press Enter to search